In winkelwagentje:
0 item(s) - €0.00

Verzenden & retouren

1. Het retourneren van goederen naar het adres van ROSA SUNSHINE is mogelijk conform de condities van onze Algemene Voorwaarden of anderszins volgens de Nederlandse wetgeving. Alvorens goederen te retourneren dient er in alle gevallen hieromtrent communicatie hebben plaatsgevonden tussen de klant en ROSA SUNSHINE. Indien van toepassing zal ROSA SUNSHINE de betreffende factuurwaarde van de producten aan de klant crediteren, terugbetalen, verrekenen of vervangen. Eventuele verzendkosten m.b.t. het retourneren van goederen zijn voor rekening van de klant. Eventuele schade of afwijkingen tot de order dienen binnen maximaal 72 uur na ontvangst van de order aan ROSA SUNSHINE worden gemeld.(Indien van toepassing met fotomateriaal)

2. Het verzenden en leveren van goederen geschiedt met eigen vervoer van ROSA SUNSHINE, of per post, of koeriersbedrijf of ander vervoersbedrijf. De keuze van de transporteur ligt in alle gevallen bij ROSA SUNSHINE. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor de klant om orders zelf af te halen op het cash + carry-adres van ROSA SUNSHINE t.w.:

NL 1614 LR Lutjebroek, Sint Nicolaasstraat 28, rosasunshine@kpnplanet.nl tel.: +31 228 520856 of +31 6 14218174. Er dient van tevoren een afspraak over het afhaaltijdstip te worden gemaakt.

Tijdens het orderproces berekend de website-verzendmodule automatisch de betreffende verzendkosten per afleveradres (nationaal en internationaal). De betreffende bedragen zijn voor de klant zichtbaar. Er wordt gebruik gemaakt van een staffel tabeltarief, gebaseerd op de factuurprijs, het volume, gewicht en afleveradres. Orders met een factuurbedrag van EUR 300,00 of hoger, excl. BTW zijn binnen Nederland vrij van verzendkosten. Orders worden in de regel binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling verzonden. De transportduur is afhankelijk van het land van bestelling en varieert (zonder garantie) tussen 1-7 werkdagen. In alle gevallen ontvangt de klant onmiddellijk nadat de goederen zijn verzonden een track & trace codenummer, waarmee hij het transport kan volgen.

Voor meer gedetailleerde informatie kan de klant contact opnemen met de klantenservice van ROSA SUNSHINE.

De orders worden in behandeling genomen zodra het betreffende factuurbedrag is bijgeschreven op de bankrekening van ROSA SUNSHINE