In winkelwagentje:
0 item(s) - €0.00

Copyright

COLOFON

COLOFON van de websites www.rosasunshine.de en www.rosasunshine.nl

ROSA SUNSHINE, eenmanszaak, groothandel und business to business handel,
Geregistreerd bij den Nederlandse Kamer van Koophandel onder KvK nummer 37104729 sinds 02-01-2003
____________________________

Activiteiten: SBI-code: 47809 - handel in andere goederen op de markt

SBI-code: 46901 - Niet gespecialiseerde groothandel in consumptiegoederen, groothandel en handel in, en invoer van geschenken den decoraties.

Vertegenwoordigd door de eigenaaresse onder de handelsnaam ROSA SUNSHINE

Mevrouw
Rosa Wuerdinger-Karremans
Sint Nicolaasstraat 28
1614 LR Lutjebroek / Nederland

Telefoon: +31 228 520856
E-mail: rosasunshine@kpnplanet.nl

BTW-identificatienummer: 1881.29.492.B01 Nederland

Bankgegevens: Rosa Wurdinger, RABOBANK West-Friesland BIC: RABONL2U
IBAN-rekening: NL13 RABO 0310 0844 74

Verantwoordelijk voor de inhoud in overeenstemming met artikel 55 (2) RStV; Rosa Wurdinger (adres zoals hierboven)


Opmerking volgens de online regeling voor geschillenbeslechting

Volgens de huidige wetgeving moeten we consumenten wijzen op het bestaan van het Europees platform voor online geschillenbeslechting, dat kan worden gebruikt om geschillen te beslechten zonder een gerecht voor de rechter te hoeven brengen. Het platform is opgezet door de Europese Commissie. Het Europese platform voor online geschillenbeslechting is hier te vinden:

http://ec.europa.eu/odr.

onze e-mail is:L rosasunshine@kpnplanet.nl

Houd er echter rekening mee dat we niet bereid zijn om deel te nemen aan het proces voor geschillenbeslechting in het kader van het Europees platform voor online geschillenbeslechting. Gebruik het bovenstaande e-mailadres en telefoonnummer om met contact met ons op te nemen.

DISCLAIMER - juridische kennisgeving

1) Waarschuwing voor inhoud
De gratis en vrij toegankelijke inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De aanbieder van deze website aanvaardt echter geen verantwoordelijkheid voor de juistheid en tijdigheid van de verstrekte gratis toegankelijke journalistieke gidsen en nieuws. Bijdragen gemarkeerd door naam geven de mening van de betreffende auteur weer en niet altijd de mening van de aanbieder. Door gewoon de gratis en vrij toegankelijke inhoud te lezen, wordt geen enkele contractuele relatie tussen de gebruiker en de provider gesloten, voor zover deze de wettelijke bindende wil van de aanbieder mist.

2. EXTERNE LINKS

Deze website bevat links naar websites van derden ("externe links"). Deze websites vallen onder de verantwoordelijkheid van de betreffende exploitant. De provider heeft de inhoud van derden gecontroleerd bij het koppelen van externe links om te bepalen of er juridische overtredingen zijn. Op  dat moment waren geen overtredingen duidelijk. De aanbieder heeft geen invloed op het huidige en toekomstige ontwerp en de inhoud van de gelinkte pagina's. Het instellen van externe links betekend niet dat de provider de inhoud achter de referentie of link accepteert. Een constante controle van externe links is niet redelijk voor de aanbieder zonder concreet bewijs van juridische overtredingen. Met kennis van wettelijke overtredingen worden dergelijke externe links echter onmiddellijk verwijderd.

3. AUTEURSRECHT EN AANVULLEND AUTEURSRECHT

De inhoud die op deze website wordt gepubliceerd, is onderhevig aan auteursrechten en aanvullende auteursrechten. Elk gebruik dat niet is toegestaan door de wet en aanvullende auteursrechts-wetgeving
vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de aanbieder of respectieve auteursrechthouder. DFit geldt in het bijzonder voor de vermenigvuldiging, verwerking, vertaling, opslag, verwerking of reproductie van inhoud in databases of andere elektronische media en systemen. Inhoud en rechten van derden zijn als zodanig gemarkeerd. Het ongeoorloofd dupliceren of doorgeven van individuele inhoud of volledige kanten ist niet toegestaan en wel strafbaar. Alleen de productie van kopieen en downloads voor persoonlijk, prive en niet-commercieel gebruik is toegestaan.

De presentatie van deze website in externe frames is alleen toegestaan met schriftelijke toestemming.

4.SPECIALE GEBRUIKSVOORWAARDEN

Voor zover bijzondere voorwaarden voor individueel gebruik van deze website afwijken van de hierboven genoemde punten, zal dit uitdrukkelijk op de juiste plaats worden vermeld. In dit geval zijn de speciale gebruiksvoorwaarden van toepassing in elk afzonderlijk geval.